Seri de Meditatie:

In practica mea profesionala am vazut care este impactul exercitiilor de respiratie si al meditatiilor asupra procesului de vindecare psihica si emotionala a oamenilor care mi-au solicitat serviciile.
Tocmai de aceea, am decis sa organizez aceste seri de meditatie pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa stie mai multe despre efectele benefice ale meditatiei si in ce masura ii poate ajuta sa-si imbunatateasca stilul de viata.

Multa lume a auzit despre meditatie si au idei preconcepute, altii au auzit dar nu stiu ce inseamna si se tem ca le poate face rau, unii au auzit dar nu au avut ocazia sa participe la o meditatie sau poate nu au stiut la cine sa apeleze. Pentru toti acestia si pentru cei curiosi, va astept sa participati constient la un exercitiu de relaxare a mintii si a trupului.

Grup de Dezvoltare Personala si Spirituala:


Atelier de dezvoltare personală și spirituală destinat adulților. Întâlnirile sunt bilunare și se adresează celor care doresc să aibă acces conștient și armonios la resursele interioare, să învețe să le identifice, interpreteze și să le includă în viața de zi cu zi pentru a dobândi acel confort psihic și emoțional necesar unei vieți de calitate.