Tabere de Dezvoltare Personala si Spirituala

Taberele de Dezvoltare Personala si Spirituala au luat fiinta in anul 2014 in urma unei calatorii pe care am facut-o intr-un loc incarcat de istorie, Sarmisegetusa Regia. Frumusetea locului, vibratia pe care am simtit-o la nivel fizic, cat si energetic, m-au determinat sa promovez acest gen de activitate, fiind constienta de nevoia omului modern de a se intoarce la natura.

Scopul acestor tabere este acela de a ne ajuta sa avem acces la resursele creativitatii si cel de a ne aduna pentru a creste impreuna, pentru a ne manifesta prin iubire, pentru a ne vindeca trupul si sufletul, pentru a ne conecta la resursele Mamei Pamant si la toate resursele inalt vibrationale.

Taberele sunt destinate adultilor si presupun participarea la activitati de creativitate, de meditatie, de psihoterapie de grup dar si participarea la drumetii in locuri special alese de pe teritoriul tarii noastre, locuri considerate puncte energetice majore. Fiecare tabara se bazeaza pe o tematica anume si propune si un mod de abordare a structurilor bio-psiho-energetico-emotionale specific terapiilor energetice si spirituale.

Detalii si inscriere: https://www.facebook.com/events/1882256438684659/

„Angels Party”

Petrecerea Ingerilor este un eveniment parte a proiectului O BUCURIE PENTRU FIECARE din cadrul Asociatiei My Way, un proiect care isi doreste sa aduca bucuria in sufletele copiilor din familii defavorizate. Sunteti astfel invitati sa fiti ingeri pentru acesti copii si impreuna sa adunam daruri pe care sa le punem sub bradul sau pe masa lor de Craciun.
In cadrul evenimentului vom organiza si o tombola cu premii deosebite puse la dispozitie de diferiti sponsori, prin care ne propunem sa strangem bani pentru o cauza umanitara care va fi prezentata in seara evenimentului. Conditii de participare:
– Inscrierea prin achitarea taxei de participare,
– Tinuta obligatorie alba cu aripioare de ingeras sau de zana,
– Cadouri pentru copii, ambalate in cutii impachetate si etichetate cu destinatia recomandata (varsta intre 1-14 ani).

Cu ce te vom astepta noi!?

– Cu un Atelier de Hand Made destinat copilului/copiilor pe care ii aduci cu tine,
– Cu un concert live cu muzica de Craciun si nu numai, pregatit de un solist consacrat,
– Colinde cantate de colindatori, mini-spectacole prezentate de copii talentati,
– Citiri cu carduri oracol si mesaje de la ingeri,
– O TOMBOLA cu premii deosebite si alte surprize.